Különleges karácsonyi ajánlat

Ajándékozza meg szeretteit, üzleti partnereit Chilis ajándékokkal!

Egy fájdalmas, de fontos tanulság a karácsonyról, amit bárcsak előbb tudtam volna: már nemcsak a szeretetről szól, hanem verseny is.

A céges karácsonyi meglepetések ugyanis marketingeszközökké váltak. A partnerek emiatt megítélik egymást a kapott ajándékok alapján is! Egy emlékezetes választás új megrendeléseket hozhat, egy unalmas pedig ügyfélvesztéshez vezethet.

Ha az a célod, hogy elakadjon az ügyfeled lélegzete, van egy jó hírünk! A Chilis kézműves gonddal készített, eredeti csallóközi terméke lehet a segítségedre ebben!

Nem kell mást tenned, mint kiválasztod, hogy pikáns vagy csípősebb meglepetést szeretnél-e okozni!

Éppen elég nehéz feladat megtalálni a tökéletes karácsonyi ajándékot a szeretteidnek az év végi hajrában, anélkül is, hogy az ügyfeleid meglepetésén gondolkoznál. Ne érd be átlagossal!

Válassz egy egyedi, csallóközi alapanyagokból készült kézműves terméket! Ajándékozz klienseidnek felejthetetlen élményt, akár két csésze kávé áráért!

Ahelyett, hogy hosszas válogatás után, méregdrága, de unalmas tucatáruval lepnéd meg partnereidet, kényelmesen, három kattintással szó szerint lélegzetelállító élményhez juttathatod őket a Chilis termékeivel!


Csiliszószok 4 eurótól, akár céges logóval is ellátva

Ajándékdobozok 10 és 20 euró értékben akár céges logóval is ellátva

Ha érdekelnek egyéni ajánlataink, lépj velünk kapcsolatba: